Am început pregătirile pentru nuntă. Nu e deloc ușor să fii mireasă 😎

Am început pregătirile pentru nuntă
Am început pregătirile pentru nuntă. Voi fi mireasă! Woow! Nu pot să cred! Sunt foarte fericită, iar faptul că am început să mă ocup de propria mea nuntă e chiar fascinant. Sunt foarte implicată, dar din păcate nu stau prea bine cu timpul. Așadar, dacă ești deja căsătorită și ai un sfat pentru mine, ți-aș fi profund recunoscătoare.

Hai să-ți fac și o prezentare. Ne-am cunoscut pe Facebook. Aveam 22 ani și dacă m-ar fi întrebat cineva ce părere am despre relațiile care încep pe conturile de socializare nu dădeam un răspuns prea drăguț. Totuși, s-a întâmplat. Nu știu cum, dar iată că acum mă pregătesc să mă căsătoresc cu tipul ăla simpatic care îmi scria pe Facebook. Avantajul lui cred că era job-ul. Lucra și încă lucrează la radio. Mda, vocea aia masculină de la radio care din când în când îmi mai transmitea mesaje subtile.

Au trecut trei ani de atunci. Astăzi îi știu toate calitățile și toate…defectele. E scorpion. Nu știu dacă ai întâlnit până acum scorpioni, dar sfatul meu e să te ferești de ei. Sunt cei mai încăpățânați oameni de pe pământ și niciodată nu vor recunoaște atunci când greșesc. Eu am avut „ghinionul” de a mă pricopsi cu doi scorpioni. Crede-mă, nu vorbesc prostii. Prietena mea cea mai bună e scorpion, iar acum el. Îi iubesc din toată inima mea, dar pe cuvântul meu de onoare dacă mai accept al treilea scorpion în viața mea. No way! 😁

Ce te face să iubești un scorpion? Sunt foarte implicați atunci când sunt într-o relație, sunt muncitori, sunt sinceri și știu să-și surprindă mereu partenerul. Marius mă tratează ca pe un copil, iar asta îmi place la nebunie. Mă întreabă mereu dacă am mâncat, nu mă lasă să ies din casă dacă nu sunt bine îmbrăcată, îmi aduce pachețel la muncă, mă trezesc din senin cu flori sau cu diverse cadouri, iar astea sunt doar o parte din lucrurile pe care le face și pe care le iubesc la el. Nu spun mai multe, nu de alta, dar știu că urmează să citească asta și se umflă prea tare în piele. Da, ăsta e un alt defect al scorpionului. Nu e indicat să-l lauzi prea mult. Ideea e simplă. Suntem cei mai buni prieteni pentru că suntem la fel. Gândim la fel, lucrăm în aceleași domenii, avem aceleași planuri, suntem foarte implicați în carierele noastre și știm să combinăm munca cu dragostea perfect.

Scopul acestui articol nu era să vorbesc despre noi, nu știu de ce m-am lungit atât de mult. De fapt, cred că știu. Marius e chiar în fața mea acum, se joacă FIFA 2018, tocmai l-a primit cadou de la un bun prieten. Mă uitam la el pur și simplu și mi-am amintit de perioada în care ne-am cunoscut. Îmi vine să scriu totul aici. Avem multe povești foarte interesante împreună, probabil într-o zi nostalgică le voi povesti.

Acum, în schimb, vreau să vorbesc despre nuntă. Oh, Doamne. Mă ia din nou sentimentul ăla dubios, parcă frică, parcă fluturi în stomac, nici nu știu cum să îl descriu. Sunt foarte bună la organizat chestii, dar nu nuntă sau nu nunta mea. Weekend-ul ăsta a fost târgul „Ghidul Mireasa”, așa că am luat-o pe prietena mea, Anca, care e în aceeași situație ca și mine și am dat o fugă până la Romexpo. Am stat vreo trei ore acolo și nimic. Avantajul meu e că am deja sala, așa că stau un pic mai relaxată. În schimb, cum procedez cu rochia de mireasă, cu decorațiunile pentru nuntă, cu invitațiile, cu fotograful???  Mai sunt? Sigur mai sunt multe detalii pe care nu le cunosc. Oh, Doamne! Cred că trebuie să recunosc motivul acestui articol.

Am nevoie de tine! Dacă ai trecut prin ceea ce trec eu acum și ai vreun sfat care să-mi ușureze munca, te rog să îmi scrii. Nu de alta, dar în stilul ăsta e posibil să nu mă mai mărit. 🙄

 

Citește și:

Amsterdam, aici am aflat ce înseamnă legalizarea drogurilor și a prostituției.

Cappadocia, cel mai frumos loc pe care l-am văzut vreodată!

Roma, văzută prin ochii unui localnic! Ghid de călătorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *