Un hotel fără pereți și fără tavan! Iată cum arată camerele!

un hotel
„Singura stea ești tu”, acesta este sloganul hotelului „Null Shtern”. Într-o lume în care totul este online și petrecem marea majoritate a timpului cu nasul în telefon, iată că cineva a decis să compenseze cu natura. Dacă te cazezi la acest hotel, ai scăpat de o grijă. Nu e nevoie să mai ceri o cameră cu priveliște. Aici toate au.

Dacă vrei sa fii înconjurat doar de frumusețea Alpilor elvețieni, „Null Shtern” este soluția perfectă. Aer curat, o priveliște greu de descris în cuvinte și cam atat. Fără uși, fără pereți, fără tavan. Doar tu, un pat confortabil și natura.

null-stern-hotel-switzerland-alps_dezeen_936_0

Nu arată rău, nu? Ideea de a adormi sub cerul înstelat pare scoasă din filmele de dragoste de la Hollywood. Totuși, lipsește ceva și anume toaleta. Din păcate hotelul nu dispune de o toaletă, ceea ce a stârnit revoltă în rândul potențialilor oaspeți. Ca să se revanșeze, „Null Shtern” oferă room-service. Așadar, după ce te-ai trezit cu mirosul îmbietor al naturii, un majordom îți pregătește micul dejul pe care poți să-l savurezi în pat.

null-stern-hotel-switzerland-alps_dezeen_936_5 null-stern-hotel-switzerland-alps_dezeen_936_6

Cât costă? 210$ pe noapte. Fără pereți, fără tavan, fără toaletă. Doar un pat localizat la aproape 2000m deasupra apei, chiar în centrul Alpilor elveţieni. Ce părere ai?

 

2 thoughts on “Un hotel fără pereți și fără tavan! Iată cum arată camerele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *