About

În primul rând, bine ai venit! Eu sunt Raluca, iar acesta este micul meu paradis pe care de astăzi îl împărtășesc cu tine.
Sunt ardeleancă, dar te rog nu mă întreba ce înseamnă „no”. Nu știu nici eu, dar încă îl folosesc, după șapte ani de stat în București.
Sunt reporter. La 18 ani am plecat din orașul în care mi-am petrecut copilăria și am ajuns în București. Am terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, iar de cinci ani lucrez în televiziue. Pe canalul meu de Youtube, https://www.youtube.com/c/RalucaBolos, găsești o mulțume de materiale cu care tare mă mândresc. Dacă ai timp să arunci o privire și îți place ceea ce fac acolo, te-aș ruga să dai și un subscribe canalului meu . Știi ce bine te simți când cineva îți apreciază munca, nu?
Sunt mamă a doi copii. Nu, glumesc!  De fapt, aș putea spune și așa. Am un cățel și un pisoiaș și îi iubesc până la cer și înapoi. O să-i cunoști în curând pentru că postez deseori poze și articole cu ei. Btw, Sunny îl cheamă pe cățeluș și Țuțurel pe pisoiaș. Se urăsc de moarte, dar sunt senzaționali.
Sunt blogger. Am început să scriu în urmă cu un an de zile când am decis că vreau să văd lumea. Atunci am început să lucrez la proiectul meu de suflet www.mykindofparadise.ro. Aici găsești ghiduri de călătorii, recomandări, dar și articole din viața mea personală. E adevărat că anul acesta am reușit să merg într-o singură vacanță, dar îți vei da seama de ce puțin mai jos.
Și nu în ultimul rând, sunt bridezilla pentru că mai am fix o lună până la cununia civilă și am senzația că totul e pe dos. Dacă ai primit inelul, te rog să-ți scoți din cap ideea de a-ți organiza singură nunta.  Este momentul să înveți din greșelile altora. Știu…și mie îmi place să învăț din greșelile mele, dar acesta e chiar un subiect sensibil.  Un wedding planner îți poate salva fericirea, poate chiar și căsnicia.
Așadar, eu sunt Raluca.
Te pup și îți mulțumesc pentru că ești aici!

 

 

Raluca Bolos

Follow me on Instagram

Stalk me on Facebook

Chat with me on Twitter

Follow me on Pinterest

Or just shoot me an e-mail at contact@mykindofparadise.ro