Matinalii ProFM și-au deschis bagajele de amintiri, în exclusivitate pentru My Kind Of Paradise

matinalii profm
Greeg și Onuc, cu siguranță ați mai auzit de ei. Da, ei sunt, cei care vă binedispun în fiecare dimineață la ProFM. Sunt tineri, fresh și au ingredientul secret al dimineții perfecte. De curând mi-au oferit și mie un interviu în exclusivitate.

Greeg&Onuc de la ProFM au fost cea mai bună alegere. Eu îi ascult în fiecare dimineață la radio și trebuie să recunosc că îmi fac ziua mai bună. Sunt foarte amuzanți, sunt simpli, nu încearcă să impresioneze și asta îi face diferiți de restul, cred eu. Sunt cei mai buni prieteni, se potrivesc perfect pe emisie, însă sunt total diferiți. Unul iubește marea, altul muntele, unul dăruiește flori, altul își uita iubita în concediu.

Dacă încă nu ai auzit de Greeg&Onuc, am să îți povestesc eu câte ceva despre ei. Sunt singurii români care au mixat vreodată la White Sensation. De asemenea, au pus muzică în turneul de adio al celor de la Swedish House Mafia. În urmă cu mulți ani, Greeg a fost coleg de studio cu Măruță, iar din 2005 face parte din echipa ProFM. Marius Onuc se laudă cu 17 ani de muncă în radio, dar cel mai impresionant este că are doar 30 de ani. Pe lângă Radio Transilvania, InfoPro și ProFM, Marius a participat la diverse emisiuni TV, cum ar fi „Vis de femeie”, difuzat pe ProTV. În prezent este coleg de e coleg de matinal cu Greeg, dar și director de programe la DanceFM, un radio dance de top din București.

Ce a ieșit urmează să afli vineri, 23 Septembrie la ora 20:00

Keep in touch!

Citește și:

Cătălin Botezatu a făcut înconjurul lumii! Interviul care pe mine m-a fascinat

Maia Morgenstern, interviul săptămânii! ”În paradis nu se intră așa oricum și nu în bocanci!”

Sore, primul Crăciun în trei! Interviul Săptămânii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *