Ne-am mutat! Primele impresii din casă nouă

casuta noastra
După o perioadă destul de lungă în care am dispărut din peisaj, revin cu un articol pe care de mulți ani visez să-l scriu. 🙂 Avem în sfârșit căsuța noastră, după multe, multe sacrificii. E cel mai frumos sentiment pe care l-am simțit până la 25 de ani.

Aveam 18 ani când am plecat de acasă și am decis să mă mut singură la București ca să-mi găsesc un rost în viață. Încă de pe atunci visam să-mi cumpăr o căsuță. Visam la o carieră strălucită pentru a fi și eu, la un moment dat, exemplu pentru copiii mei. Am admirat dintodeauna curajul și puterea părinților mei și mi-am dorit să pot să fac și eu măcar un sfert din cât au făcut ei. Așadar, am început să lucrez încă de la 19 ani și să investesc timp și dragoste în cariera mea.

Anul acesta mă căsătoresc. Împreună cu viitorul meu soț am decis să ne canalizăm toată atenția spre visul nostru de a avea o casă. N-am să amintesc de toate sacrificiile pe care le-am făcut ca să ajungem aici, căci multe au fost.  Am să vorbesc astăzi despre cel mai frumos sentiment pe care l-am trăit până la 25 de ani.

Scriu acest articol din linving-ul meu gol. Pe jos am un televizor care abia de săptămâna trecută a fost legat la cablu, iar lângă el e masa pe care mâncăm. Bucătăria e mobilată și am reușit să o utilăm. În dormitor avem doar o saltea și câteva amintiri cu noi din vechiul apartament. A treia cameră e camera de depozit, uneori îi spun ”dressing” pentru că acolo ne ținem toate hainele.

Adevărul este că petrecem foarte puțin timp acasă. Plecăm în fiecare dimineață la 8:30 și ne întoarcem tot cam la aceeași oră, dar seara. Cu toate acestea, nimic nu se compara cu momentul în care intru în casă și simt mirosul de casă nouă. Am o plăcere aproape ciudată de a face curățenie. Spăl pe jos aproape zilnic, îmi place să pregătesc masa, să aprind lumânări. După mulți ani, am început să iau micul dejun. E un sentiment extrem de plăcut să ai căsuța ta. Uneori mă gândesc cu teamă că ar putea fi doar un vis și trebuie să mă mut din nou în chirie.

Nu n-are cum să se întâmple asta. E căsuța noastră și e hrană pentru suflet.

Mai jos am atașat și primul vlog pe care l-am făcut din căsuța noastră. Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional! :))

 

 

 

One thought on “Ne-am mutat! Primele impresii din casă nouă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *