Anamaria Prodan, picanterii din vacanțe! „Cel mai scump obiect pe care l-am uitat într-un hotel valora 15.000 de euro.”

anamaria prodan
Iubesc sa plec în vacanță. Totușo, trebuie să recunosc că de fiecare dată când îmi împachetez bagajul pentru a mă întoarce acasă, mă ia cu panică. Sigur uit ceva. Nu cred că s-a întâmplat vreodată să mă întorc acasă cu toate lucrurile. Măcar un T-shirt, o placă de întins părul, un ceas. Trebuie sa las ceva în camera de hotel, cadou pentru femeile de serviciu. Interesant este ca mereu verific camera de zece ori.  Mu de alta dar mama mă teroriza încă de când eram copil să caut peste tot, chiar și sub pat. Mama, sa știi că eu fac asta, dar nu știu ce se întâmplă. Ori vederea mă lasă de la an la an, ori viața face în așa fel încât să dau doar peste cameriste cu suflet bun pe care Dumnezeu le răsplătește cu ceva din bagajul meu.

Oricum, ideea e că mă consolam mereu că nu am pierdut obiecte chiar foarte valoroase, cum de altfel a făcut Anamaria Prodan Reghecampf. I-am luat de curând un interviu cu tema „picanterii din vacanță”, exclusiv pentru „My Kind Of Paradise”, interviu care trebuie să recunosc că m-a lăsat efectiv cu gura căscată. Anamaria este oricum un personaj, trebuie să reamintesc că în 2014 a câștigat premiul pentru „Femeia Anului”, așa că aș putea spune că sunt sigură că te va surprinde acest interviu, însă nu o fac, te las pe tine să-ți dai cu părerea la final.

14291834_1389132461114876_1437919400737775913_n

Care a fost ultima destinație de vacanță pe care ai ales-o?

Anamaria Prodan Reghecampf: „Las Vegas! Eu mă îndrăgostesc de un lucru și acolo rămân blocată forever! Pentru mine Las Vegas este nr. 1 de departe. Este cel mai frumos oraș din lume.”

Povestește o întâmplare haioasă din vacanță

 Anamaria Prodan Reghecampf: „O întâmplare haioasă, am zeci de întâmplări. Odată am vrut să merg în San Diego. Am cumpărat biletul din aeroportul din New York. Cu gândul la Las Vegas, am cerut bilet de Las Vegas. M-am urcat în avion. Cum sunt eu aeriană, când am aterizat mă uitam prin aeroport și mă gândeam ce frumos este și cât de bine seamănă cu Las Vegas. Foarte repede mi-am dat seama că eu sunt în Las Vegas. Am început să rând singură.”

 Poți să faci un TOP 3 al celor mai frumoase locuri pe care le-ai vizitat?

 Anamaria Prodan Reghecampf: „LAS VEGAS, LAS VEGAS, LAS VEGAS!”

 Descrie o zi memorabilă din Arabia Saudită

 Anamaria Prodan Reghecampf: „Eram în Mall în Riadh. Nu mi-am acoperit capul și mă plimbam liniștită. La un moment dat m-a luat cineva de mână și m-a zguduit. Era o femeie de la Poliția Religioasă care vorbea cu mine în arabă. M-au obligat să-mi acopăr capul cu val.”

 Cum ai descrie viața în Las Vegas?

 Anamaria Prodan Reghecampf: „Lux, liniște, agitație, orașul în care trăiești 25 din 24 de ore.”

 Care a fost cel mai scump obiect pe care l-ai uitat într-o cameră de hotel?

 Anamaria Prodan Reghecampf: „Ceasul! 15.000 de euro! L-am uitat în camera de hotel, la baie. Niciodată recuperat!”

 Ce nu îți lipsește niciodată din bagaj?

 Anamaria Prodan Reghecampf: „Placa de păr și fixativul. Părul este foarte important la mine, fără ele mor.”

 Care a fost cea mai proastă experiență pe care ai trăit-o într-o vancață?

 Anamaria Prodan Reghecampf: „Eram în vacanță în Miami. Din cauza faptului că este umiditate exagerată, părul mi s-a desfăcut în 25 de minute și machiajul s-a stricat în 15 minute. După 24 de ore am luat primul avion și am plecat acasă în Vegas.”

 Cum arată „your kind of paradise”?

 Anamaria Prodan Reghecampf: „My kind of paradise! Superb, de vis. Te invit în Las Vegas să-l vezi!”

Anamaria, nu știu dacă ai glumit sau nu, dar eu am deja bagajele făcute! Via Las Vegas!

13230204_1300415496653240_8485312299059558668_n

13238940_1300415473319909_9064212122679872046_n

6 thoughts on “Anamaria Prodan, picanterii din vacanțe! „Cel mai scump obiect pe care l-am uitat într-un hotel valora 15.000 de euro.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *