Valentine’s Day la Bruxelles! 327 euro pentru două persoane! Avion+4 nopți cazare

valentine's day
Valentine’s Day la Paris? Nu! M-am săturat de aceleași oferte în fiecare an. Dacă există atât de multe moduri de a spune „Te iubesc”, de ce n-ar exista mai multe destinații pefecte pentru „Ziua Îndrăgostiților”?  Până la urmă, degeaba mergi la Paris dacă nu ești lângă persoana potrivită. Când dragostea plutește în aer, orice oraș devine romantic.

Eu sunt o romantică incurabilă. Ori am moștenit asta, ori m-am uitat la prea multe filme de dragoste. Știu că Valentine’s Day nu trebuie să fie singura zi din an în care ne spunem „Te iubesc”. Pentru mine, cel puțin, nu este. Cu toate acestea, îmi place să sărbătoresc aceasă zi. Chiar dacă timpul nu ne permite în fiecare an să plecăm în vacanță, trebuie să facem ceva special.

Ceva special e Bruxelles!

Oferta pe care am găsit-o eu este la 327 euro pentru două persoane. Un preț decent, zic eu. Să nu uităm că vorbim despre Valentine’s Day, iar prețurile în această perioadă sunt destul de mari. Hai să-ți prezint oferta.

Perioada

13 februarie – 17 februarie

Zbor

București – Bruxelles – București  (82 euro/ persoană,  dus-întors) Vezi oferta aici. 

Cazare

Hotel Bentley – 164 euro/ patru nopțicazare/ cameră dublă. Vezi oferta aici.

P.S Această este o ofertă „do-it-yourself”! Înainte de a face o rezervare, verifică dacă prețurile mai sunt de actualitate!

 

CITEȘTE ȘI :

Roma, următoarea ta vacanță? 232 de euro pentru 2 persoane! Zbor și cazare inclusă

Milano, 4 nopți cazare + avion pentru două persoane, 199 Euro

Berlin, ghid de călătorie! Tot ce trebuie să știi despre viitoarea ta vacanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *