Oferta săptămânii! 163euro/persoană! 7 nopți cazare în Lamezia + avion dus-întors

oferta săptămânii

Oferta săptămâniii e în Italia! În mai ai șansa de a petrece o săptămâna la plajă în Italia la un preț extrem de mic. Mai exact, 163 de euro/ persoană.  Cum ai putea să ratezi o așa ocazie?

Pentru cei care pot lipsi în luna mai o săptămână de la muncă, asta e oferta săptămânii. Am găsit cel mai mic preț de zbor, iar când spun asta nu glumesc. 44 euro dus-întors. Wow! Mai rar găsești așa ceva.

Lamezia e un oraș mic, are cam 70.000 de locuitori, dar e extrem de frumos. Mi-am dat seama că obișnuim să ne căutăm vacanțe în locuri foarte vizitate și evităm să încercăm locuri care nu sunt prea cunoscute. Păcat! Sunt o grămadă de orășele care efectiv îți taie respirația, doar că nu mulți turiști ajung pe acolo. Exemplul perfect este Lamezia. Ruinele castelului Normanno  Svevo oferă o priveliște greu de descris în cuvinte. Încă nu am ajuns aici, dar la ce ofertă am găsit, cred că urmează să-mi programez o vacanță.

oferta săptămânii

Hai să-ți prezint oferta săptămânii!
Perioada

11 mai – 18 mai

Zbor

Bucureşti (BUH), România – Lamezia Terme (SUF), Italia – Bucureşti (BUH), România  –  Vezi oferta aici.

oferta săptămânii

Cazare

Residence La Giungla – Apartament cu 1 dormidor și balcon – 238 euro/2 persoane – Vezi oferta aici. 

oferta săptămânii

 

Astfel, pentru două persoane prețul este de 326 euro, 163 euro/persoană!

P.S Această este o ofertă „do-it-yourself”! Înainte de a face o rezervare, verifică dacă prețurile mai sunt de actualitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *