Un martini de 10.000€! Așa sunt cerute unele femei în căsătorie!

Martini

Am auzit până acum de o grămadă de modalități prin care unii domni aleg să-și ceară în căsătorie viitoarele soții. Serenadele, invitațiile capcană la un film sau într-o vacanță sunt doar o parte din ideile pe care unii le pun în practică. Ei bine, unii mai potenți financiar apelează la un pahar de martini. Totuși, nu orice pahar.

Algonquin Hotel, New York! Aici poți să comanzi un pahar de martini la nici mai mult nici mai puțin de 10.000€. Vrei să știi pentru ce plătești atât de mult? Evident nu pentru câteva guri de gin. Odată cu paharul de 10.000€ primești și un diamant.

Diamant

Și uite așa, bărbații scapă de frica de a fi refuzați atunci când își cer femeia în căsătorie. Cine ar refuza un pahar de martini cu un diamant de 10.000€ de la viitorul soț?

Atenție! Băutura este atât de exclusivistă încât trebuie să o comanzi cu cel puțin 72 de ore înainte. Nu o vei găsi sub nicio formă în meniul obișnuit. Mai mult decât atât, hotelul are un parteneriat cu o bijuterie new-yorkeză, iar cel care se încumetă să scoată din buzunar 10.000€ pentru un Martini, trebuie să se întâlnească cu un bijutier pentru a alege mărimea și forma diamantului. Nici servirea nu se lasă mai prejos. Băutura este servită pe o tavă de argint.

I-am arătat și eu iubitului meu această super oferă. Te întrebi ce răspuns am primit? „Iubito, eu pot să-ți ofer doar un pahar de Martini”.

În acest caz, închinăm acest Martini pentru cele care primesc diamante de 10.000 de euro și pentru cei care locuiesc în case de 22 de milioane de euro.

Citește și:

CINCI DESTINAȚII TURISTICE PE CALE DE DISPARIȚIE!

DE CE TOATE AVIOANELE SUNT ALBE?

TOP 5 FILME PE CARE TREBUIE SĂ LE VEZI ÎNTR-O ZI PLOIOASĂ DE TOAMNĂ!

One thought on “Un martini de 10.000€! Așa sunt cerute unele femei în căsătorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *