Un hotel fără pereți și fără tavan! Iată cum arată camerele!

Un hotel fără pereți și fără tavan! Iată cum arată camerele!
„Singura stea ești tu”, acesta este sloganul hotelului „Null Shtern”. Într-o lume în care totul este online și petrecem marea majoritate a timpului cu nasul în telefon, iată că cineva a decis să compenseze cu natura. Dacă te cazezi la acest hotel, ai scăpat de o grijă. Nu e nevoie să mai ceri o cameră cu priveliște. Aici toate au.

Dacă vrei sa fii înconjurat doar de frumusețea Alpilor elvețieni, „Null Shtern” este soluția perfectă. Aer curat, o priveliște greu de descris în cuvinte și cam atat. Fără uși, fără pereți, fără tavan. Doar tu, un pat confortabil și natura.

null-stern-hotel-switzerland-alps_dezeen_936_0

Nu arată rău, nu? Ideea de a adormi sub cerul înstelat pare scoasă din filmele de dragoste de la Hollywood. Totuși, lipsește ceva și anume toaleta. Din păcate hotelul nu dispune de o toaletă, ceea ce a stârnit revoltă în rândul potențialilor oaspeți. Ca să se revanșeze, „Null Shtern” oferă room-service. Așadar, după ce te-ai trezit cu mirosul îmbietor al naturii, un majordom îți pregătește micul dejul pe care poți să-l savurezi în pat.

null-stern-hotel-switzerland-alps_dezeen_936_5 null-stern-hotel-switzerland-alps_dezeen_936_6

Cât costă? 210$ pe noapte. Fără pereți, fără tavan, fără toaletă. Doar un pat localizat la aproape 2000m deasupra apei, chiar în centrul Alpilor elveţieni. Ce părere ai?

 

2 responses to “Un hotel fără pereți și fără tavan! Iată cum arată camerele!”

  1. […] PRIMUL HOTEL DIN LUME CARE NU ARE PEREȚI ȘI TAVAN! IATĂ CUM ARATĂ CAMERELE! […]

  2. […] îți amintești, zilele trecute îți prezentam un hotel fără pereți și fără tavan. Ei se lăudau cu o priveliște unică, dar iată ce vezi de pe terasa unui conac de aproape 22 de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *