TOP 5 căsuțe din copac care pe mine m-au dat pe spate! Sunt geniale!

căsuțe în copac

Căsuțe în copac! Cine nu și-a dorit una? Eu țin minte că visam să-mi construiesc chiar eu. Eh, chiar dacă nu am reușit până acum, tot nu renunț la idee. Aștept să am un copil și să-i fac surpriza asta. Iată câteva modele care pe mine m-au fascinat.

Din fericire, căsuțele în copac au devenit astăzi mai mult decât un vis de copil. Pentru cei care caută să-și îndeplinească visul copilăriei și sunt în căutarea unui mod unic de a se reîncărca și de a se relaxa, am găsit niște case proiectate de câțiva arhitecți cu viziune.

1. Three Story Treehouse (British Columbia, Canada)

De ce să ai o singură casă în copac, când ai putea să ai trei? Aceasta se numără printre cele mai înalte căsuțe în copac dinBritish Columbia, Canada. O poți găsi undeva aproape de Revelstoke.(Image credits: imgur.com)

2. Mirror Tree House (Suedia)

Este aproape invizibilă și e perfect pentru a te ascunde. Casa Oglindă face parte din proiectul Tree Hotel în nordul Suediei. Aceasta e una din preferatele mele. (Designed by: Tham & Videgard)

3. The HemLoft Treehouse (Whistler, Canada)

După ce a ieșit la pensie la vârsta de 26 de ani,Joel Allen a devenit un tâmplar și și-a îndeplinit visul de a „construi ceva cool”. Un fel de subestimare. El nu a crezut niciodată că acest proiect personal va fi prezentat în reviste internaționale de design și va fi considerată una dintre cele mai inventive căsuțe din copac din Canada! (Photo Credit: Joel Allen)

4. Treehouse in Muskoka (Ontario, Canada)

Proiectat de Lukasz Kos, aceasta e una dintre acele căsuțe în copac construite în jurul a patru copaci peste Lacul Muskoka din Ontario, Canada. Căsuța plutește în aer ca un felinar japonez mare pe picioare.

5. Yellow Treehouse Restaurant

Acesta este un restaurant care se află în Auckland, Noua Zeelandă. Aș da orice să iau cina în seara asta acolo. Restaurantul pare a fi înfășurat în mod organic în jurul unui copac și este capabil de a găzdui până la 18 persoane. (Proiectat de: Peter Eising & Lucy Gauntlett)

CITEȘTE ȘI:

Primul muzeu subacvatic din Europa a fost inaugurat

Milano, 4 nopți cazare + avion pentru două persoane, 199 Euro

Aplicațiile gratuite pe care trebuie să le ai atunci când pleci într-o vacanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *