TOP 5 cele mai ieftine destinații de vacanță!

Vacanță Malaysia

Visezi la o vacanță, dar ai senzația că nu îți ajung banii? Ei bine, te înșeli amarnic! Am o veste pentru tine. Nu trebuie să mai scoți bani grei din buzunar pentru a-ți lua un concediu. Am câteva propuneri de nerefuzat. Iată care sunt destinațiile de vacanță unde poți pleca cu o sumă mică de bani, dar poți trăi pe picior mare.

Malaysia

130726048

Malaysia este un adevărat paradis tropical și mai este numită și destinația femeilor sofisticate. Are un charm unic datorat mixului peisagistic. Mai mult decât atât, locuitorii sunt recunoscuți pentru ospitalitatea lor. Ca să ajungi aici nu ai nevoie de prea mulți bani. Zborurile dinspre și către Malaysia sunt pe locul 20 în topul celor mai ieftine din lume. În ceea ce privesc hotelurile, dacă îți faci o rezervare măcar cu o lună înainte, te poți caza într-un hotel de lux cu doar 109,60 de dolari/noapte. Dacă vei ajunge în Malaysia nu uita să vizitezi Kuala Lumpur, insula Borneo și sanctuarul urangutanilor din Sepolik. Ah, și te rog să îmi trimiți și mie niște fotografii. Eu mă pregătesc să vizitez:

Indonezia

indonesia

Câtă frumusețe! Uneori stau și mă gândesc ce viață au acei oameni care se bucură de o asemenea priveliște în fiecare zi? Cred că sunt ceva mai relaxați decât noi. În timp ce scriu mă uit pe geam și văd un bulevard aglomerat din centrul Capitalei. Claxoane multe și oameni nervoși. Totuși, eu sunt cu gândul departe. Vreau să vizitez Indonezia.

Dacă zborurile către Malaysia erau pe locul 20 în topul celor mai ieftine din lume, Indonezia este pe locul 11. Mai ieftin, mai frumos, cum s-ar zice. Hotelurile au aproximativ aceleași prețuri. O noapte de cazare la un hotel de lux costă în jur de 93,90 de dolari. Dacă te gândești să închiriezi o mașină după ce ajungi aici să știi că nu îți va afecta prea mult bugetul vacanței. Benzina costă în jur de 1,77 de dolari per galon. Cam drăguț, nu?

Ce să vizitezi? Oh, ai destule. Indonezia este formată din aproximativ 17.000 de insule. Printre obiectivele turistice pe care nu trebuie să le ratezi dacă ajungi aici este templul Borobudur care este cel mai mare templu budist din lume.

Egipt

welcome-slide1-1

Egiptul este și mai ieftin! Herodot l-a numit „Darul Nilului” și este de o frumusețe ieșită din comun. Plajele private cu nisip fin, aventurile prin deșert, templele, piramidele sau celebrele temple ce găzduiesc misterele faraonilor sunt doar o parte dintre optiunile pe care le găsești aici. Poți să găsești un bilet de avion dus-întors chiar și la 300 de euro, iar prețul unei camere de hotel costă în medie 80 de dolari pe noapte, ceea ce înseamnă al doilea cel mai mic preț din lume. Dacă ajungi în Egipt nu rata piramida Giza, muzeul Luxor, iar o croazieră pe Nil cred că e cireasa de pe tort.

India

India

Trebuie să vizitezi India cât mai curând. Am postat acum ceva vreme un articol în care am enumerat cinci destinații turistice pe cale de dispariție. Din păcate, printre ele se numără și Taj Majal-ul. Dacă ești curios să afli de ce, te invit să citești articolul. Orașele Indiei sunt o combinație perfectă între modern și vechi. Aici poți să te bucuri de un o vară de poveste. Plajele Indiei au cele mai fine nisipuri din lume, împrejurimile sunt luxuriante, iar dacă ești fascinat de spiritualitate, acesta este locul potrivit pentru noi experiențe.

Zborurile dinspre şi către India sunt pe locul 16 în clasamentul celor mai ieftine din lume, iar o noapte de cazare costă în medie 93 de dolari. Poți să petreci o lună întreagă în India chiar și cu 500 de euro. Așadar, pentru o vacanță normală te las să faci tu un calcul.  Dacă alegi această destinație nu uita să o programezi în perioada Octombrie – Aprilie, asta dacă nu vrei să prinzi perioada musonilor când plouă mai mereu.

Iran

iran-view

Iranul se află pe primul loc în topul celor mai ieftine destinații din lume. Din păcate terorismul face ca o vacanță aici să nu fie prea indicată. Zborurile dinspre și către Iran se află pe locul trei în lume în clasamentul celor mai ieftine bilete de avion. Totuși, ar fi multe de vizitat aici, cum ar fi să urci pe Muntele Alborz, să vizitezi Teheranul sau Palatul Golestan. Doamnelor, nu uitați că aici trebuie să aveți corpul și capul acoperit.

CITEȘTE ȘI:

Castelul de Lut! Povestea din spatele acestui tărâm magic!

Un martini de 10.000€! Așa sunt cerute unele femei în căsătorie!

De ce toate avioanele sunt albe?

One thought on “TOP 5 cele mai ieftine destinații de vacanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *