Țuțurel a fugit de acasă!

Țuțirel
Țuțurel nu s-a adaptat în casa noastră, iar în urmă cu trei zile a fugit. L-am căutat prin tot cartierul și am tot sperat că se va întoarce, dar degeaba.

L-am adoptat pe Țuțurel în urmă cu aproximativ trei săptămâni. A fost abandonat de stăpânii lui, iar după ce a trăit vreo două luni pe străzi, noi am decis să-l luam acasă și să-l îngrijim. Era plin de căpușe, înfometat și înghețat de frig. Dacă vrei să afli povestea lui Țuțurel, click aici. 

După ce a ajuns și Sunny în casuța noastră, lucrurile s-au schimbat dramatic. Țuțurel a stat ascuns vreo două zile după frigider. Inițial, ne-am gândit că a fost gelos pentru că nu mai era doar el în centrul atenției, însă de fiecare dată când voiam să ne apropiem de el se ferea.

L-am vaccinat, l-am deparazitat intern și extern și l-am sterilizat. În mod normal, ar fi trebuit să înțeleaga că îi vreau doar binele și aici va găsi mereu dragostea de care are nevoie. Țuțurel, însă, nu s-a adaptat. Era extrem de retras, nu îi plăcea să îl ating și nu folosea deloc litiera. Inițial am crezut că își marchează teritoriul, așa că am decis să-l sterilizez. Degeaba! Tot nu folosea litiera, iar casa mea mirosea îngrozitor. Într-un final, am ajuns la concluzia că nu știa să folosească litiera. Așadar, am încercat să-l obișnuiesc afară pe terasă, în speranța că va ieși în grădină, iar apoi se va întoarce la mâncare. Fără vreun rezultat. Își făcea nevoile pe terasă, fix lângă litieră, iar apoi se ascunde lângă coșulețul lui.

Și uite așa într-o clipă de neatenție a dispărut! Au trecut vreo trei zile de când Țuțurel a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Noi suntem oricum fericiți pentru că l-am scăpat de căpușe și l-am pus pe picioare. Totuși, încă sperăm să se întoarcă. I-am lăsat mâncarea pe terasă, poate cine știe i se face foame și vine înapoi acasă. Sau…poate i se face dor. 😔

 

CITEȘTE ȘI:

Duminica în familie! Marius m-a așteptat în fața redacției cu o surpriză

Ne-am mutat! Primele impresii din casă nouă

Am început pregătirile pentru nuntă. Nu e deloc ușor să fii mireasă 😎

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *