TOP 5 filme pe care trebuie să le vezi într-o zi ploioasă de toamnă!

top 5 filme
Vremea ploioasă începe să-și intre în drepturi, așa că e momentul să ne pregătim de toamnă. Știu ce înseamnă să te trezești cu noaptea în cap, să te uiți pe geam și să începi să cauți în disperare o umbrelă pentru a ajunge la muncă. Opt ore la serviciu pe o zi ploioasă par 10 sau chiar 12, dar ce-ți mai lipsește după ce ajungi acasă și te arunci sub o pătură de pluș? Hmm…îți spun eu! Un film bun. Ți-am pregătit un TOP cinci al celor mai bune filme pe care le-am văzut și pe care sunt pregătită să le revăd într-o zi ploioasă de toamnă.

5. Safe Haven

Este inspirat dintr-un roman al scriitorului Nicholas Sparks, adică o dramă romantică. De fapt, nu e chiar dramă, e mai mult o acțiune romantică care mie mi-a plăcut foarte mult. O tânără decide să fugă de soțul ei violent și se refugiază într-un oraș din Carolina de Nord. Trăiește acolo o poveste de dragoste în spatele căreia se ascund multe secrete. Trecutul ei, însă, o urmărește la orice pas, iar de aici începe acțiunea filmului.

4. Rush

Da, sunt fată și totuși îmi plac filmele cu Formula1. Îmi place să conduc, asta cred că este explicația. Filmul ”Rush” este un film inspirat din realitate, acestea sunt filmele mele preferate. Aici vei descoperi viețile a doi dintre cei mai cunoscuți piloți din acea competiție. Drumul anevoios al succesului i-au obligat să riște totul. Ce înseamnă să-ți pui în pericol chiar și viața pentru a fi primul la finish, afli de la cei care au trăit asta pe pielea lor. Nu e ușor să fii cel mai bun.

3. The Book Thief

”Hoțul De Cărți” a fost un roman care s-a bucurat de un succes izbitor. Filmul, la fel. Povestea se învârte în jurul unei fete, pe nume Lisel, care reușește să-și păstreze inocența chiar și în mijlocul celui de-al Doilea Război Mondial, unde vicisitudinea era pe primul plan. Hoțul de cărți este o poveste despre puterea cuvintelor de a crea lumi, de a salva vieți, de a găsi bucurie acolo unde puțini mai reușesc. Îți recomand cu drag acest film.

2. The Jungle Book

Nu, nu este un film pentru copii. Este minunat. E adevărat, eu l-am văzut la cinema, e un pic mai diferit decât sub o pătură de pluș, dar a fost unul dintre filmele care m-au surprins cu adevărat. Povestea cred că o știi deja. Mowgly este crescut de lupoaica Raksha și decide să pornească în aventura vieții lui și anume aceea de a-și căuta familia. Probabil că ai uitat firul acțiunii, așa că nu vreau să îți mai povestesc. Filmul e prea bun ca să-l ratezi.

  1. Changeling

Pe primul loc am pus un film care pe mine m-a marcat puternic. Personul principal este Angelina Jolie care te va impresiona așa cum nu a făcut-0 până acum. Nu este un film în care este personajul negativ, nici nu omoară oameni, nici nu este vreo salvatoare, ba dimpotrivă. Este o peliculă în care Angelina Jolie este victima corupției din Los Angeles. Este o mamă care își crește copilul singură, dar într-o zi când se întoarce la muncă descoperă că fiul ei este de negăsit. Departamentul de poliție își bate joc de suferința ei și îi aduce acasă un alt băiat, susținând că acela este copilul ei. Este un film inspirat dintr-o poveste reală, una de-a dreptul cutremurătoare.

Vizionare plăcută!

P.S Nu uita să-ți faci un ceai cald înainte să te arunci în pat.

 

One thought on “TOP 5 filme pe care trebuie să le vezi într-o zi ploioasă de toamnă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *