TOP 5 filme de duminică!

TOP 5 filme de dimincă

E duminică, e frig și nu prea îți vine să ieși din casă? Am o idee! Te bagi sub o pătură călduroasă de iarnă cu un bol de popcorn în mână și dai play. Ți-am pregătit un TOP al celor mai bune filme pe care le-am văzut duminica.

The Theory of Everything

Filmul ne prezintă povestea de viaţă a fizicianului Stephen Hawking. Este un film inspirat din fapte reale, iar eu trebuie să recunosc că iubesc aceste filme. Pe mine m-a impresionat până la lacrimi. Uneori dragostea te distruge mai tare decât orice boală. Îți recomand cu tot dragul, cu atât mai mult cu cât treci printr-o perioadă pe care o consideri dificilă. Îți vei da seama care sunt de fapt adevăratele probleme ale vieții, dar și cum reușesc alții să le depășească.

Scent of a woman

A câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun actor și pentru cel mai bun scenariu. Al Pacino a mai câștigat și Premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Mai ai nevoie de alte dovezi pentru a te convinge ca e filmul perfect pe care trebuie să îl vezi chiar azi? Dacă l-ai văzut, nu e nicio problemă. Eu l-am văzut de trei ori și de fiecare dată am fost la fel de impresionată.

The Martian

Eu urăsc filmele SF, dar acesta m-a dat pe spate. Este o poveste impresionantă care te ține în suspans până la final. O poveste între viață și moarte, între supraviețuire și limite, între putere și curaj. Nu ai voie să îl ratezi.

The Martian este categoric în TOP 10 cele mai bune filme pe care le-am văzut vreodată.

The Holiday

Dacă tot ne-a luat iarna prin surprindere, să o primim cu brațele deschise. Șiu că Home Alone e deja o tradiție, dar acela e filmul perfect pentru seara de Crăciun. Așadar, ca să ne pregătim de cea mai frumoasă sărbătoare din an, îți recomand o comedie drăguță. Hm…cum ar fi să facem schimb de vieți pentru o săptămână?

Două lozuri

Închei seria de recomandări cu un film românesc. Dacă te numeri și tu printre cei care nu au încredere în filmele românești, vreau să îți spun ceva. Eram fix în aceeași categorie până să văd acest film. Este o comedie ideală pentru o zi de duminică. După cum spunea și Dragoș Bucur în studioul ProFM, „dacă cineva nu râde, le dăm banii înapoi”.

Să ai o duminică de TOP!

Citește și: 

Casa în care a locuit Elvis Presley s-a pus la vânzare pentru 30 milioane de dolari! Iată cum arată!

Cătălin Botezatu a fost țepuit cu o sumă colosală! „Pur și simplu mi-au luat banii de pe card”

Am aflat cum poți să călătorești chiar dacă nu ai bani!

2 thoughts on “TOP 5 filme de duminică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *