Te iubesc, 2017! TOP 5 lucruri pe care trebuie să le faci la început de an!

te iubesc 2017

Te iubesc, 2017! Spun asta încontinuu de vreo două săptămâni. Cred cu tărie că anul acesta va fi anul schimbărilor și trebuie să-l întâmpinam cum se cuvine! A fost minunată vacanța, dar sunt extrem de fericită că ne-am întors la treabă. Trebuie să intrăm cu dreptul în noul an, așa că iată 5 lucruri pe care trebuie să le faci în această perioadă.

În primul rând „La mulți ani”, iar în al doilea rând „ZÂMBEȘTE”! E un an nou, deci e momentul ideal pentru a ne face planuri și cel mai important pentru a le duce la îndeplinire. Iubesc începutul de an. Îmi dă așa o senzație că tot ce a fost rău a trecut, iar acum pot să o iau de la capăt. E ca o carte nouă, goală și impecabilă care așteaptă să fie inaugurată. Așadar, să o deschidem și să notăm!

 1. Te iubesc, 2017! Fă-ți lista dorințelor

  Nu știu ce îți place ție să faci la început de an, dar eu mi-am făcut deja un obicei în a scrie o listă de dorințe. Nu e glumă, ba dimpotrivă, funcționează de fiecare dată. E foarte important să știi ce îți dorești de la anul ăsta și mai ales să recitești lista măcar o dată pe lună. Eu am deja una de 50 de dorințe. Probabil că nu voi reuși să le îndeplinesc pe toate, dar știu 100% că la sfârșitul acestui an voi fi extrem de fericită să conștientizez câte am realizat. De obicei ținem minte doar lucrurile pe care nu am reușit să le obținem și de multe ori asta ne invadează mintea. Așa că o listă care ne amintește că am reușit să tranformăm visele în realitate, ne va face cu adevărat fericiți. În concluzie, încearcă și tu să îți faci o listă și vezi ce se întâmplă când bifezi prima realizare.

 2. Te iubesc, 2017! Pleacă într-o vacanță

  Că pleci într-o vacanță cu 200 de euro sau cu 2000 de euro, nu are nicio importanță. Trebuie doar să pleci și să ai alături măcar o persoană dragă. Creierul nostru are nevoie de așa ceva la început de an. Știi de ce milionarii își cumpără case cu priveliște? Pentru că cel mai important moment din zi e dimineața, iar dacă te trezești și vezi ceva frumos devii mult mai relaxat și mai fericit. Așadar, dacă dimineața e cel mai important moment din zi și începutul de an e cel mai important moment din an, nu?

 3. Te iubesc, 2017! Fii bun

   Nu e un clișeu, ci e cel mai important lucru pe care trebuie să-l facem. Îmi amintesc acum de interviul cu Sore. Am întrebat-o așa: „Dacă ai putea să-i dai un singur sfat despre viață lui Erin care ar fi acela?” Răspunsul ei a fost practic și deviza mea. „Să fie bună”! După cum se spune „karma is a bitch”. Dacă alegi să ierți, să înțelegi, să dai mereu o vorbă bună, asta vei primi și tu. Dacă vei fi mereu nemulțumit, nervos, neînțelegător și viața ta va fi la fel.

  Apropo de asta, am și un exemplu. Eram în aeroport, tocmai mă întorceam dintr-o vacanță. În timp ce îmi așteptam bagajul, o tipă în spatele meu vorbea la telefon. Era tânără, nu cred că avea 30 de ani, dar înjura mai ceva ca un bărbat. Probabil că a avut o zi proastă, asta pentru că urla încontinuu că e obosită, că nu mai suportă să aștepte, că e pe drumuri de dimineață. La fiecare trei cuvinte arunca câte o înjurătură, ceea ce a atras atenția tuturor. Ce s-a întâmplat? Singurul bagaj de pe banda rupt a fost al ei. Asta i-a declanșat o altă criză de nervi. Mai mult decât atât, a ieșit afară să ia un taxi și nu a găsit nimic pentru că nu știa că trebuie comandat din aeroport. Vorbea încontinuu la telefon și injura. Concluzia? Semeni vânt culegi furtună! Am decis să-i arăt care e rezolvarea. M-am dus la ea cu bilețelul de la tonomatul de taxi. I-am spus că va veni o mașină pentru ea în șapte minute. Nu știu dacă a înțeles ceva din asta, dar tu sigur ai înțeles. O faptă bună atrage fericirea! Fii bun!

 4.  Te iubesc, 2017! Zâmbește
  te iubesc 2017

  Mesagerul bunei dispoziții este zâmbetul, așa că nu există nicio excepție. Dacă zâmbești atunci când altădată te enervai, salvezi situația. Ăsta a fost pentru mine cel mai important exercițiu. L-am încercat atât pe mine cât și pe alții. De fiecare dată când ceva nu mergea bine și începeam să mă enervez, trăgeam aer în piept și zâmbeam. Asta e! Poate data viitoare. Poți să faci asta și cu oamenii din jurul tău. Știm deja că persoanele apropiate ne pot transmite energia lor negativă, dar e important să nu uităm că și noi putem să transmitem pozitivitate. Zâmbește!

 5. Te iubesc, 2017!  Fă în fiecare zi ceva ce îți place

  Am să-ți spun cum îmi place mie să mă relaxez. Te rog să nu râzi. Știu că am o vârstă și trebuia probabil să depășesc momentul ăsta, dar ce să fac? Îmi place să mă joc pe calculator. Cred că ai auzit de Sims. E un joc de care m-am îndrăgostit de când aveam vreo 10 ani și încă nu pot să renunț la el. Am toate extensiile posibile și imposibile și lăsând mândria la o parte, cred că sunt o expertă în jocul ăsta. 🙂 Mă joc aproape în fiecare zi jumătate de oră. Așa mă relaxez eu și așa mă detașez de tot. Nu zic că trebuie să te joci și tu Sims, dar fă ceva ce îți place în fiecare zi.  Desenează, pictează, citește, gătește, joacă table, șah, orice.

 

 

CITEȘTE ȘI: 

Sore, primul Crăciun în trei! Interviul Săptămânii!

Călătorii, amintiri și povești! Toate din bagajul lui Smiley! „Eu nu mă atașez, decât dacă îmi pierd mințile!” Exclusiv pentru My Kind Of Paradise!

Londra, destinația care m-a făcut să plâng!

 

 

 

 

3 thoughts on “Te iubesc, 2017! TOP 5 lucruri pe care trebuie să le faci la început de an!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *