Filmul pe care îl recomand din tot sufletul!

filmul
Filmul acesta te face mai bun! Se spune că te uiți urât la un om care susține că nu iubește câinii, dar când un câine nu iubește un om, parcă îl crezi.

Flmul care m-a marcat pe viață e „Hachiko”, iar pe locul doi e acesta. Am văzut multe filme cu câini de-a lungul timpului, dar unele dintre ele parcă îți transmit mai multă emoție decât poate să transmită orice actor de la Hollywood.

„A dog’s purpose” se numește filmul la care te rog să te uiți. Poți să mergi chiar și la cinema. În perioada asta îl găsești peste tot, cel puțin în București. Uite aici trailer-ul, asta ca să mă asigur că nu-l vei rata.

Ca să înțelegi ce m-a făcut să-ți recomand „A dog’s purpose”, iată câteva citate din film care mi-au confirmat încă o dată ce important e un câine în viața noastră.

„Eșecul nu este o opțiune în cazul în care succesul este doar o chestiune de mai mult efort.”

„Scopul meu a fost să-l iubesc și să fiu cu el, să-l fac fericit. N-am vrut să provoc nicio nefericire în acest fel. A fost, probabil, mai bine că el nu a fost aici pentru a vedea acest lucru. Cu toate acestea, îmi era atât de dor de el încât durerea era la fel de puternică ca și durerea din burta mea.”

„Scopul unui câine este să fie cu ei, indiferent de cursul vieții lor. Tot ce am putut să fac a fost să-i ofer confort, asigurarea că nu a fost singur, ci a avut parte de un câine care l-a iubit mai mult decât orice pe lume.”

„Mi-am dat seama că astăzi am înțeles cu adevărat care este scopul meu. Nu doar să caut oameni, dar și să-i salvez.”

 

CITEȘTE ȘI:

Cadouri perfecte pentru Valentine’s Day! Iată 5 idei pentru el și ea

România mea, România mea îngenucheată, ce au făcut cu tine?

Valentine’s Day la Bruxelles! 327 euro pentru două persoane! Avion+4 nopți cazare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *