Duminica în familie! Marius m-a așteptat în fața redacției cu o surpriză

duminica
Duminica e zi de odihnă în mod normal, dar de când avem cățel e zi de spalat pe jos de trei, patru ori. Mi-am începutu ziua la muncă, dar spre după-amiază Marius mi-a făcut o surpriză.

Astăzi m-am trezit la ora 08:00, am luat micul-dejun și am plecat spre muncă. După ce mi-am terminat treaba, Marius mi-a făcut o surpriză și a venit după mine împreună cu Sunny. ❤ Cu toate că se vedea pe fața lui că nu era tocmai ok a trepidat de fericire când m-a văzut, așa cum face de fiecare data. A fost prima lui experiență cu mașina și nu a ieșit prea bine. Îi bătea inima foarte tare și se cuibărea în brațele noastre ca să nu aibă vedere spre geam.

Pe la mijlocul drumului a vomat, iar apoi a stat cu ochii închiși până am ajuns acasă. După ce a tras un pui de somn a fost ca nou. I-am făcut poza asta în timp ce dormea, iar de atunci mă uit la ea încontinuu. 😍

Așadar, duminica noastră a fost tare frumoasă.  Ne-am jucat toată ziua prin curte si am spalat pe jos de vreo trei ori pentru că aduce tot noroiul din curte în casă. Acum mă chinui să scriu acest articol în timp ce el mă trage de pantaloni. 😂 Sunny e foarte haios. De curând a învățat să sară, iar acum sare prin casă ca să ne amuze.

CITEȘTE ȘI:

Sunny și Țuțurel, noii membri ai familiei noastre!

Magie in strada cu Robert Tudor

Ne-am mutat! Primele impresii din casă nouă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *