Cadouri perfecte pentru Valentine’s Day! Iată 5 idei pentru el și ea

cadouri
Îmi place Valentine’s Day. Mi-am dat seama că în mod obișnuit îmi palce mai mult să dăruiesc cadouri, dar când vine vorba de „Ziua Îndrăgostiților” sunt nerăbdătoare să aflu ce am primit.

Cred în puterea emoțională a acestor cadouri. De aceea am să-ți dau câteva idei de suflet, care nu fac altceva decât să ne amintească că dragostea e totul. So…make love not war!

1. Cănile personalizate, pernele personalizate sau ursuleții de pluș sunt deja prea mult prea invechite. Cadouri de genul acesta dăruiam probabil acum 10 ani când eram la prima dragoste. Astăzi cred că trebuie să fim ceva mai inventivi. Așa că, pe primul loc aș pune o vacanță. De ce? Pentru că într-un final ceea ce contează cu adevărat sunt amintirile.

Sunt o mulțime de oferte la prețuri avantajoase, așa că un citybreak e varianta mea preferată. Apropo de asta, am prezentat acum câteva zile o ofertă la Bruxelles care poate îți va părea interesantă. – Click aici pentru a vedea oferta! 

valentine's day

2. Cutia Dragostei este o improvizație pe care am pus-o în aplicare acum ceva timp. Am decis să scriem pe niște post-it-uri fiecare zi în care am făcut ceva special, fiecare zi în care am fost extrem de fericiți. După aproximativ un an de zile am deschis cutia și am fost amandoi extrem de emoționați. Ne-am amintit de prima noastră vacanță împreună, de ziua în care ne-am spus prima dată „Te iubesc”, de primul abonament la sala pe care l-am făcut împreună și multe alte experiențe pe care le-am trăit de-a lungul timpului. O astfel de idee se numără printre acele cadouri care nu costă, dar valorează.

3.  Dacă îți dorești să faci un cadou ceva mai costisitor, ceasurile nu vor da niciodată greș. Vreau, însă, să precizez că și în acest caz trebuie să găsim o modalitate romantică de a-l dărui. Uite un exemplu.

Ideea e valabilă și pentru femei, evident. Totuși, pentru că noi suntem ceva mai speciale și parcă ziua asta e mai mult a noastră decât a lor, nu trebuie să uităm de accesorii. Eu am o adevărată colecție acasă, dar niciodată nu ratez să-mi mai cumpăr câte un colier sau câte o brățară. Până la urmă, detaliile fac diferența.

Mai multe coliere găsești aici.

Mai multe brățări găsești aici.

4. Nu degeaba se spune că dragostea trece prin stomac. Valentine’s Day vă poate provoca imaginația. Eu nu ratez nicio șansă să-mi văd iubitul în bucătărie, iar dacă mai am și șansa de a-l obliga să gătească ceva cu decor romantic, e perfect.

5. Tot în categoria „cadouri” putem insera și decorul. De ce să ne decorăm casa doar de Crăciun? Putem să o facem și de Valentine’s Day. Așa că, indiferent că ești bărbat sau femeie trebuie să fii plăcut surprins să găsești un colț în casa ta așa:

 

CITEȘTE ȘI:

România mea, România mea îngenucheată, ce au făcut cu tine?

Roma, următoarea ta vacanță? 232 de euro pentru 2 persoane! Zbor și cazare inclusă

Milano, 4 nopți cazare + avion pentru două persoane, 199 Euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *