Astăzi este cea mai deprimantă zi din 2017! Hai să contrazicem cercetătorii

astăzi
Astăzi ne vom confrunta cu cea mai deprimantă zi din an, cel puțin așa spun cercetătorii. A treia zi de luni din ianuarie se mai numește și „blue monday”. Noroc cu băieții de la ProFM. Ei au găsit soluția.

Motivul pentru care niște cercetători odihniți consideră că astăzi este cea mai deprimantă zi din an este unul cât de cât plauzibil. În primul rând ei susțin că dulciurile pe care le-am mâncat de sărbători, consumul de alcool și conturile goale sunt doar câteva dintre motivele care ne transformă ziua de azi într-un coșmar. Nu șțiu ce să zic. Eu am mâncat și prăjituri și am și cumpărat cadouri. Contul meu e gol, asta e adevărat. Totuși, nu consider că ziua de astăzi este chiar cea mai depresivă. Mai mult decât atât, mă întreb cum pot cercetătorii susține că astăzi este cea mai deprimantă zi din an?! De ce astăzi? Abia ce a început anul. Mai avem 349 de zile care să ne distrugă Feng Shui-ul. Așa că, nu mai bine zâmbim astăzi?

Un alt motiv ar fi faptul că mai sunt câteva luni până când lumina diurnă va crește considerabil, iar nivelul de vitamina D din organism se va putea regenera prin expunerea naturală la razele solare. Da, asta mă deranjează, dar nu doar astăzi. M-a deranjat și ieri și mă va deranja și mâine. Cine nu și-ar dori să fie vară și să mergem la piscină în loc să luăm trei bluze pe noi?

Pe de altă parte, tot ei susțin că luna Decembrie a fost, de asemenea, luna în care a existat cel mai mare risc de a fi părăsit de partenerul de viață. Să fie oare adevărat? Nu știu de să zic. Probabil asta se aplică cuplurilor „fără vechime”. Am mai auzit de „bărbați” care își părăseau iubitele înainte de Crăciun, doar pentru a se scăpa de problema cadourilor. Dar nu e panică, fetelor. Vine vara și și vor fi în căutare de domnișoare. Așa că, dacă bărbații dezamăgesc în timpul ierii , vara fetele își iau revanșa.

Pentru mine 16 ianuarie nu are vreo importanță deosebită. E o simplă zi de luni, dar să nu uităm că e cheia săptămânii. Ceea ce consider eu că este cu adevărat important este întreaga lună ianuarie. E adevărat, nu sunt eu un cercetător, dar pur și simplu cred în asta. Deci dacă și tu crezi că în această lună trebuie să îți stabilești clar toate obiectivele, categoric 16 ianuarie nu va fi o zi deprimantă. Am scris chiar un articol despre asta. Se numește „Te iubesc, 2017! Top 5 lucruri pe care trebuie să le faci la început de an”. 

Pentru cei care nu sunt prea optimiști, voi încerca să te înveselesc așa cum au făcut în această dimineață matinalii de la ProFM cu ascultătorii lor. Iată piesele pe care le-am auzit astăzi la radio și care sigur te vor face să zâmbești. Don’t worry, be happy!

CITEȘTE ȘI:

Destinații de basm! TOP 5 locuri care te fac să te simți ca-n povești

Berlin, ghid de călătorie! Tot ce trebuie să știi despre viitoarea ta vacanță

Sore, primul Crăciun în trei! Interviul Săptămânii!

Londra, destinația care m-a făcut să plâng!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *