Winter Wonderland, târgul de Crăciun unde poveștile prind viață!

winter wonderland

Winter Wonderland este locul în care poveștile prin viață la propriu. Este unul dintre cele mai renumite târguri de Crăciun din Europa și nu degeaba. Dacă ți-e dor să fii din nou copil și să te bucuri de o acadea, aici e locul ideal.

Winter Wonderland se organizează an de an în Londra, începând din 25 noiembrie până pe 3 ianuarie în Hyde Park.

Un Crăciun la Londra este o ofertă de-a dreptul irezistibilă. Orașul este minunat, iar împodobit îți dă o senzație greu de descris. Toate clădirile sunt luminate, împodobite, iar ceea ce pe mine m-a dat pe spate a fost asta:

Aproape pe toate clădirile vei găsi câte un „Merry Christmas” sau „Christmas with love”! Încă oftez când îmi amintesc. Dar să revenim la cel mai frumos târg de Crăciun pe care l-am văzut până acum.

Mie nu îmi plac dulciurile, aș putea să trăiesc fără ele. Cred că sunt o norocoasă. Cu toate acestea, ai observat câte fotografii am făcut la tarabele cu acadele sau turtă dulce, nu? Doamne, au fost delicioase! Pur și simplu nu poți să te abții. Nu mai vorbesc de vată pe băț sau clătite. Am venit cu vreo trei kg în plus acasă, dar ce mai contează? O dată e Crăciunul!

Winter Wonderland este de fapt orășelul lui Moș Crăciun. Tot ce ar putea să-ți treacă prin cap că ai putea să găsești la un târg de Crăciun vei găsi! Și stai așa! Totul este de la Santa! Prăjiturile lui Santa, acadelele lui Santa, jocurile lui Santa, totul are legătură cu Santa. Păi cum aș putea să rezist tentației?

Patinoarul din Hyde Park este cel mai mare patinoar din UK. Eu nu sunt prea pricepută la acest capitol, așa că am preferat să nu îmi rup un picior tocmai la Winter Wonderland. Totuși, m-am bucurat de moment privindu-i pe ceilalți. Apropo, am observat că se sta mult la coadă, așa că doar dacă norocul e de partea ta vei putea să te bucuri de o oră pe patine fără prea mulți nervi. Spun asta pentru că eu urăsc să aștept. Dacă tu ai mai multă răbdare e posibil să reușești.

După ce ai mâncat bine și ai alergat o oră pe patine e momentul să înceapă distracția. Winter Wonderland este parcul de distracții care are de toate. Începând de la mașinuțe până la Rollercoaster care te face să-ți fie rău doar când te uiți la el.

Nu, nu am urcat în niciunul. Nu de alta, dar nu am avut cu cine. Prietena mea nu a avut prea mult curaj, așa că am fost nevoită să privesc de jos. Of, dacă ar fi fost tata cu mine. El este înnebunit după parcurile de distracții.

Dacă ești curios cum arată un castel de gheață, The Magical Ice Kingdom îți oferă o experiență de neuitat. De fapt, eu și ceilalți copii care au mai vizitat castelul am fost foarte încântați. Poate ai fi și tu, depinde cât de mult ți-e dor de copilărie. 🙂

Sunt multe lucuri de făcut la Winter Wonderland. Ai avea nevoie de câteva zile pline pentru a te bucura de toate nebuniile de acolo. Dacă vei ajunge în Londra de Crăciun te sfătuiesc să nu uiți acasă eșarfa, fularul, căciula și mănușile. E cam greu să trăești fără ele pe acolo.

P.S Clătitele de la Winter Wonderland sunt geniale!

 

Citește și: 

Londra, destinația care m-a făcut să plâng!

Aici nu ai voie să intri, indiferent cine ești! TOP 5 locuri interzise!

Veneția, destinația de care nu te plictisești niciodată! Ghid de călătorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *