Sunny și Țuțurel, noii membri ai familiei noastre!

 Acum putem să spunem că suntem cu adevărat fericiți. Căsuța noastră este mai colorată, cu toate că n-am apucat să o mobilăm încă. Am adoptat două suflete  care au fost abandonate și le-am oferit toată dragostea noastră.

Ne-am dorit de multă vreme o pisică sau un cățel în casă și am stabilit încă de la bun început că vom adopta, nu vom cumpăra. Zilele trecute, Marius m-a așteptat acasă cu o surpriză. Marius nu știe să facă surprize, trebuie să recunosc asta, chiar dacă uneori îl deranjează. De data asta nu știu ce s-a întâmplat cu el, dar chiar a reușit să păstreze secretul. Am ajuns acasă de la muncă în jurul orei 19:30, iar când am intrat în casă nu-mi venea să cred ce văd.

El e Țuțurel

Cam asa am reacționat când l-am văzut pentru prima data pe Țuțurel. Da, ăsta e numele pe care l-am ales pentru el. Prietena mea cea mai bună mă roagă și acum să-l schimb, iar tata mă îndeamna să nu mai spun nimănui cum îl cheamă pe pisoi pentru că vor râde de mine. Mie îmi place și mi se pare că i se potrivește de minune. 😁

Acum să-ți spun și povestea lui și cum a ajuns la noi acasă. Țuțurel are aproape patru ani, nu sunt chiar sigură. A fost părăsit de stăpânii lui și lăsat în plină iarnă pe străzi. Vreo două luni de zile oamenii care l-au găsit au încercat să-i găsească stăpânul, dar fără nici un rezultat. A devenit, cumva, cerșetorul cartierului în care locuim. Mai primea mâncare de la câțiva binevoitori și mai dormea câte o noapte două prin vecini. Acum a ajuns la noi, de data asta definitiv. Era plin de căpușe, scai și noroi. Acum e curat, e iubit, e sătul și cel mai important stă la căldura. După două zile a început să toarca. Asta înseamnă că îi place cu noi, nu?

El e Sunny

 

Îl aveam pe Țuțurel de două zile. Ne doream și un cățel, dar am stabilt împreună cu iubitul meu că e mai bine să așteptăm până când se mai încălzește afară. Totuși, când Marius s-a dus cu Țuțurel la veterinar, l-a văzut pe Sunny. Eu eram la spital cu o bună prietenă care s-a operat când Marius mi-a trimis poza de mai sus. M-am îndrăgostit iremediabil!

Sunny mai are patru frați. Toți au fost găsiți pe un lac. Erau înghețați de frig și foarte speriați. Niște eroi au mers cu o bărcuță să-i salveze și i-a dus la cabinetul veterinar din cartierul nostru. Cam asta e povestea lui Sunny.
I-am spus „Sunny” pentru că a adus soarele în viața noastră.

Este foarte energic, drăgălaș și posesiv. Dacă nu îl băgăm în seamă 10 minute, începe să latre. În prima seară am încercat să-l lăsăm în living, dar până la ora 02:30 dimineața a plâns și a lătrat la ușa noastră. Noi îl duceam în pătuțul lui din living, el venea înapoi la ușa noastră plângând. Într-un final, am renunțat și l-am lăsat să doarmă cu noi în dormitor. Bineînțeles, nu în pat. Cu greu a înțeles că nu are voie să intre cu noi în pat, asta după ce l-am certat vreo 30 de minute. După ce am adormit noi, însă, Sunny a găsit rezolvarea. Noi ne-am mutat de puțină vreme și încă n-am apucat să ne mobilăm casa, așa că dormim doar pe saltea. Ăsta a fost un avantaj pentru Sunny. Știind că nu are voie în pat, s-a înghesuit între saltea și perete și a rămas acolo. Doar capul îl avea pe pernă, în rest dormea pe jos ghemuit. Îmi venea să-l mănânc. E foarte deștept, învață foarte repede, iar asta ne încântă, recunosc. 

Problema e că Țuțurel nu îl prea place, ba chiar cred că îl urăște, dar sper ca într-un final să se calmeze. Am decis să-i lăsăm împreună când plecăm de acasă ca să-și regleze conturile. Cred, totuși, că Țuțurel are traume. Probabil a fost bătut de câini, iar cumva e normal să-i fie frică. Dacă ai și tu pisică acasă și poți să-mi dai un sfat, ți-aș rămâne profund recunoscătoare.

See you later, alligator!

P.S Să fiți buni!❤

 

Citește și: 

Magie in strada cu Robert Tudor

Ne-am mutat! Primele impresii din casă nouă

Am început pregătirile pentru nuntă. Nu e deloc ușor să fii mireasă 😎

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *