Cappadocia | Travel Vlog 2017

primul vlog din cappadocia
Am așteptat cu nerăbdare momentul ăsta, așa că sunt încântată să împart cu tine o parte din experiențele petrecute aici. Cappadocia este cel mai frumos loc din lume de unde poți să zbori cu balonul.

Prima noastră zi în Cappadocia a fost foarte scurtă. Am apucat doar să ne cazăm și să luăm cina într-un loc minunat. Ăsta e primul vlog din cea mai frumoasă vacanță din viața mea. Cuvintele nu-și mai au rostul.

Cappadocia pare să fie scoasă din cărțile cu povești pentru copii. M-am îndrăgostit de locul ăsta iremediabil și scriu acest ghid de călătorie în speranța că te voi convinge să vizitezi și tu acest loc minunat.

Cappadocia este acea destinație care te rupe de realitate. Când pleci într-o vacanță în Europa ești conștient de ceea ce te așteaptă. Stabilești încă de acasă obiectivele turistice pe care vrei să le vizitezi, știi că trebuie să te deplasezi cu metroul sau cu un mijloc de transport în comun și ești pregătit să vezi clădiri mari și impunătoare, ca-n occident. Ei bine, în Cappadocia nu vezi așa ceva. Nu vezi nicio stație de metrou, nu vezi niciun tramvai, nu vezi blocuri sau clădiri care să te lase cu gura căscată. Vezi stanci și atât!

Înainte să închei aș vrea să-ți spun încă o dată! Cappadocia este cel mai frumos loc pe care l-am văzut vreodată. Îți transmite o stare, are o poveste incredibilă și indiferent cine esti, cu ce te ocupi, câți ani ai sau ce preferințe ai, că îți place marea sau muntele, Cappadocia te va fascina.

#ilovecappadocia

Citește și: 

Cappadocia, cel mai frumos loc pe care l-am văzut vreodată!

Amsterdam, aici am aflat ce înseamnă legalizarea drogurilor și a prostituției.

Roma, văzută prin ochii unui localnic! Ghid de călătorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *